[vc_row css=”.vc_custom_1501177949728{margin-top: 80px !important;}”][vc_column width=”1/4″][vc_wp_custommenu nav_menu=”14″][consulto_iconic_btn icon=”fa fa-file-pdf-o” link_text=”دانلود بروشور” link_to=”2″ link_external=”https://finolaw.net/wp-content/uploads/2019/04/پروپوزال.pdf”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_images_carousel images=”2031,2034,2049″ img_size=”800×400″ autoplay=”yes”][vc_column_text]شروع هر رابطه تجاری و یا انجام هر معامله ایی و به طور کلی ایجاد هر تعهدی آغاز انعقاد یک قرارداد است . قرارداد ها گاه ساده و گاه بسیار پیچیده و فنی می شوند. اما در هر حال به دلیل ظرافت ها و قوانین و مقررات و رویه های قضائی موجود رعایت برخی نکات را می طلبد که در صورت عدم رعایت آن ها هزینه های بسیاری را برای ما می آفریند.
فینولا این امکان را برای شما فراهم می آورد تا در معاملات و مراودات تجاری خود همواره یک وکیل متخصص را در کنار خود داشته باشید.
تنظیم انواع قرارداد های تجاری و تخصصی از جمله قرارداد لیسانس ، فرانچایز، قرارداد های سرمایه گذاری ، پیمانکاری ، نفتی و غیره به ما بسپارید.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_tta_accordion][vc_tta_section title=”مهم ترین نکات در تنظیم قرارداد ها چیست؟” tab_id=”1566130453693-bb747b8b-6dbc”][vc_column_text]
همانطور گفته شد هر توافق تجاری و هر معامله ای نیاز به یک قرارداد دارد. هرچند قرارداد ها می توانند شفای باشند اما توصیه میشود از هر گونه توافق شفاهی پرهیز نموده و کلیه شروط و تعهدات مورد توافق را مکتوب نمایید و با امضا ذیل آن انعقاد این توافق نامه را تایید کنید.
قرارداد ها دارای قواعدی هستند که عدم رعایت برخی از این قواعد موجب بی اعتباری قراردادمی شود. همچنین قرارداد ها از لحاظ نگارشی دارای دو دسته از شروط می باشند شروط عمومی و خصوصی . شروط عمومی شامل برخی مواد می باشند که در اغلب قرارداد ها قابل ذکر و کاربردی بوده مانند طرفین قرارداد، مدت، موضوع ،مرجع حل اختلاف، شرایط فسخ قرارداد، تضامین و نسخ قرارداد اما برخی شروط و تعهدات منربوط به شرایط خاص و موصوع قرارداد است که معمولا در بند مربوط به شروط و تعهدات طرفین به طور اختصاصی به ان ها اشاره می شود.
[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”هر قراردادی می تواند الزام آور باشد؟” tab_id=”1501060791803-9361e597-87c5″][vc_column_text]
قرارداد ها فارغ از عنوان و موضوع آن در صورتی که برای یک یا هر طرف قرارداد ایجاد تعهد نماید الزام آور است . این به آن معناست که اگر در قراردادی طرفین تعهداتی نسبت به یکدیگر ایجاد نمایند تا هنگامی که قرارداد معتبر است ، ملزم به ایفای تعهدات خود می باشند.
بنابراین اگر حتی عنوان قرارداد ، قول نامه ، توافق نامه ، تعهد نامه ، موافقت نامه ، تفاهم نامه و غیره باشد تاثیری در مفاد قرارداد ندارد مادامی که در متن قرارداد یک طرف در مقابل طرف دیگر برای انجام یا عدم انجام موضوعی ایجاد حق و تعهد ننماید نمی توان این نوشته را قرارداد دانست .
به طور مثال هنگامی که در قرارداد خرید یک دستگاه خودرو فروشنده[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”قواعد عمومی قرارداد چیست؟” tab_id=”1501060903749-2fb4ed1d-01d1″][vc_column_text]
قواعد عمومی قرارداد ها مجموعه اصولی است که رعایت آن ها در تنظیم هر قراردادی ضروری است و عدم رعایت آن ها موجب بی اعتباری قرارداد می گردد مانند اینکه طرفین قرارداد داری اهلیت بوده و از نظر قانونی امکان انعقاد قرارداد را داشته باشند چرا که در قانون اشخاص صغیر یا غیر رشید امکان آنکه در یک قرارداد مالی طرف قرارداد باشند را نداشته و آن قرارداد از درجه اعتبار ساقط است .
و یا اینکه مورد معامله باید کاملا معین و مشخص باشد و وجه یا عوضی که بابت این معامله پرداخت می شود نیز باید مشخص و معین باشد .
مجموعه این اصول قواعد عمومی قرارداد ها را شکل می دهد که رعایت آن ها ضروری است .
[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”ضمانت اجرای تعهدات قراردادی چیست؟” tab_id=”1566130584454-7f58758f-9eec”][vc_column_text]به طور کلی میتوان ضمانت اجرای تعهدات قراردادی را الزام شخص به انجام تعهد از طریق محاکم دادگستری دانست اما برخی تعهدات به نحوی هستند که در صورت عدم انجام در موعد مقرر، دیگر حاصلی نداشته و یا این که انجام تعهد می بایست به صورت مستمر صورت پذیرد که عدم انجام آن موجب ایجاد ضرر به طرف دیگر می شود. از همین رو ممکن است طرف قرارداد در صورت عدم انجام تعهد و یا تاخیر در اجرای آن تقاضای فسخ قرارداد را داشته باشد .
همچنین میتوان برای تاخیر یا عدم انجام تعهد خسارتی درنظر گرفت و بابت خسارت مذکور ضمانت و وثایقی دریافت نمود[/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row]